Триває досудове розслідування / фото: поліція

У Чернігові цієї ночі внаслідок зіткнення автомобіля з деревом загинуло четверо людей - водій і троє пасажирів, ще одну пасажирку госпіталізовано до лікарні.

Про це УНІАН повідомили у секторі комунікацій ГУ НП в області.

Згідно з інформацією, близько півночі до поліції надійшло повідомлення, що в Чернігові сталася ДТП з потерпілими. Як виявилося, автівка зіткнулася з придорожнім деревом, удар був такої сили, що автомобіль розірвало на частини. Дівчині, яка сиділа на пасажирському сидінні, пощастило залишитися живою, вона госпіталізована до травматологічного відділення міської лікарні. 

Відео дня
фото: полиция

Читайте такожДев’ять загиблих: на Житомирщині вантажівка влетіла в автобус (фото)Слідство попередньо встановило, що підліток взяв легковик "Фольксваген  Пасат", що належить його діду, зібрав друзів-однолітків і поїхав кататися. Хлопець планував тільки отримувати водійське посвідчення. Під час спуску з пагорбу на мокрій дорозі він не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та виїхав за межі проїзної частини. Відомо, що двом загиблим виповнилося по 17 років, травмованій дівчині - 18.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило загибель кількох осіб) - карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.