Вогонь також пошкодив балкон, під яким стояло авто / фото: Патрульної поліції Одеської області

В Одесі патрульні поліцейські затримали чоловіка, який підозрюється у підпалі іномарки Mitsubishi в курортній зоні міста.

Як повідомили УНІАН у прес-службі управління патрульної поліції в Одеській області, вночі 25 вересня поліцейські отримали повідомлення про підпал автомобіля Mitsubishi на Фонтанській дорозі.

«За попередньою інформацією, невідомий підпалив транспортний засіб і втік. Свідки події вказали напрямок, куди побіг зловмисник», - повідомили у відомстві.

Відео дня

Як зазначається, чоловіка, який підпадав під орієнтування, затримали на Адміральському проспекті. Під час поверхневої перевірки у підозрюваного виявлено патронташ з набоями до гладкоствольної рушниці 12-го калібру.

В діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального злочину за ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) і ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

У прес-службі додали, що на місці події працювала бригада ДСНС, яка ліквідувала пожежу. Для встановлення всіх обставин події на місце прибула слідчо-оперативна група.

У прес-службі Головного управління ДСНС повідомили, що 24 вересня приблизно о 22:15 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що по вулиці Фонтанська дорога, 12/8, горить автомобіль.

Прибувши на місце виклику, рятувальники встановили, що відкритим полум'ям горить легковий автомобіль Mitsubishi Lancer, і полум'я поширюється на балкон 2-го поверху житлового будинку.

Пожежу ліквідували о 22:27, вогнем знищено автомобіль, також пошкоджено пластикову обшивку балкону на 2-му поверсі на площі 8 кв. м.

Від ДСНС до гасіння вогню залучалися 2 одиниці пожежної техніки та 8 чоловік особового складу.