Авіакатастрофа АН-12 біля Львова / REUTERS

Стан трьох постраждалих внаслідок аварійної посадки літака Ан-12 поблизу Львова – стабільний, загрози їхньому життю немає.

Читайте такожАвіакатастрофа Ан-12 на Львівщині: компанії "Україна Аероальянс" заборонили польотиПро це повідомляє прес-служба Львівської міськради з посиланням на інформацію головного лікаря 8-ї міської клінічної лікарні Василя Обаранця.

«Станом на сьогоднішній ранок стан постраждалих – середньої тяжкості, стабільний, загрози життю немає», – йдеться у повідомленні.

Відео дня

Як поінформував Обаранець, двоє постраждалих продовжують лікування у травматологічному відділенні, їхній стан стабільний, середньої тяжкості, з позитивною динамікою. Третій постраждалий наразі перебуває в реанімації, його стан також стабільний, він у свідомості, загрози його життю немає.

Зазначається, що пацієнти перебувають під постійним наглядом, отримують всю необхідну медичну допомогу.

Як повідомляв УНІАН, 4 жовтня поблизу Львова здійснив аварійну посадку транспортний літак Ан-12. Спочатку він зник з радарів, а потім аварійно приземлився за 1,5 кілометрів від злітно-посадкової смуги міжнародного аеропорту «Львів». В літаку перебували семеро членів екіпажу і людина, яка супроводжувала вантаж. З них п’ятеро осіб загинули, троє госпіталізовані.

У прес-службі аеропорту «Львів» повідомили, що літак летів з Віго (Іспанія) до Стамбулу (Туреччина).

За фактом події відкрито провадження за ч. 3 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України.

Міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив, що літак міг здійснити аварійну посадку через нестачу пального.