Чоловік не зміг пробачити колишній дівчині сімейні відносини з їхнім спільним другом / фото: pxhere.com

В Одесі затримали городянина, який напав із сокирою на чоловіка колишньої подруги.

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Нацполіціі в Одеській області, інцидент стався цього тижня в Малиновському районі міста.

«Не бажаючи миритися з тим, що його колишня дівчина почала будувати сімейні стосунки з їхнім спільним другом, 39-річний зловмисник прийшов до їх приватного будинку із сокирою», - розповіли в главку.

Відео дня

Чекаючи під воротами господарів, які повинні були повернутися з роботи, чоловік побачив, як до нього хтось швидко наближається. За словами підозрюваного, він подумав, що на нього хочуть напасти і вдарив в обличчя «незнайомця», який виявився братом дівчини.

Коли до будинку підійшли колишня кохана зі своїм чоловіком, зловмисник накинувся на чоловіка, завдаючи ударів сокирою по голові, після чого зник з місця події.

Правоохоронці, які дізналися про те, що сталося від очевидців, оперативно затримали правопорушника за кілька кварталів від місця злочину і доставили його до Малиновського відділу поліції.

Постраждалих госпіталізовано: одного - з саднами на обличчі, іншого - у тяжкому стані з черепно-мозковою травмою.

Дії чоловіка слідчі кваліфікували як заподіяння легких тілесних ушкоджень (ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України) і замах на вбивство (ч.3 ст.15 і ч.1 ст.115 КК). До обрання запобіжного заходу підозрюваного затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Розслідування триває.