Напередодні події зловмисник запросив жінку він імені подруги, але товаришки у квартирі не було / ГУНП Київщини

У Броварах Київської області поліція затримала місцевого мешканця, який ув’язнив знайому у квартирі й три дні поспіль знущався з неї, застосовуючи фізичне насильство і ґвалтуючи її.

Про це інформує відділ комунікації ГУНП в Київській області.

Читайте такожНа Сумщині чоловік через ревнощі влаштував стрілянину в гральному клубі (фото)

Відео дня

За словами 51-річної потерпілої, зловмисником був знайомий її подруги. Напередодні події він запросив жінку від імені подруги, але товаришки у квартирі не було.

Три дні поспіль чоловік утримував жінку, ґвалтував її та бив. Потерпілу знайшла її подруга, яка повернулася додому.

Зазначається, що у зґвалтованої – інвалідність першої групи.

 Правоохоронці затримали ґвалтівника в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України, він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. З квартири поліцейські вилучили речі потерпілої як речові докази.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч. 1 ст. 152 (Зґвалтування), ст. 153 (Сексуальне насильство вчинене неприродним способом) та  ч. 1 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Проекти підозр направлено на погодження до прокуратури.

Постраждала наразі знаходиться у лікарні, в неї перелом плечової кістки, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та забій грудної клітини.

Як повідомляв УНІАН, в Одеській області судитимуть чоловіка за зґвалтування 18-річної вагітної мешканки Миколаєва.