Унаслідок аварії загинув водій / фото ДСНС у Рівненській області

На Рівненщині на автодорозі Київ-Варшава, поблизу села Федорівка Сарненського району, 24 жовтня о 03:25 в смертельну ДТП потрапив автобус міжнародного сполучення Неоплан, який їхав з Києва у Варшаву.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі Головного управління ДСНС України у Рівненській області, автобус зіткнувся з вантажівкою.

Читайте такожВантажівка без гальм протаранила будинок на Полтавщині (відео)

«Унаслідок ДТП другий водій, який перебував з правої частини автобуса, загинув на місці пригоди. Троє пасажирів автобуса (дорослі) із забійними ранами госпіталізовані в травматологічне відділення Сарненської ЦРЛ. У автобусі перебував 31 пасажир, з них 13 підлітків (13-16 років). Решта пасажирів після огляду працівників медичної допомоги від госпіталізації відмовилися», - зазначає прес-служба відомства.

Силами працівників Нацполіції та рятувальників було проведено доставку пасажирів з місця пригоди в актовий зал адміністративної будівлі патрульної поліції міста Сарни.

фото ДСНС у Рівненській області
фото ДСНС у Рівненській області

Рятувальники ДСНС за допомогою спецобладнання деблокували тіло загиблого другого водія із понівеченого салону автобуса та провели змиття паливно-мастильних матеріалів з проїжджої частини дороги.

Наразі обставини події встановлюють працівники поліції.