У Києві після переслідування затримали п'яного водія Mazda / Патрульна поліція Києва

В Києві патрульні після переслідування затримали водія автомобіля Mazda без номерних знаків. Під час гонитви зловмисник зіткнувся з декількома автомобілями.

Читайте такожПостраждалий у ДТП з Кулебою водій дав перший коментар

Як повідомляється у Facebook патрульної поліції Києва, авто без номерних знаків правоохоронці помітили близько 13 години 30 листопада. Поліцейські подали водію вимогу зупинитись, але він не відреагував, а навпаки почав утікати.

Розпочалось переслідування до якого приєднались усі вільні екіпажі декількох районів. Під час втечі водій неодноразово грубо порушував ПДР і допустив зіткнення з кількома автомобілями, у тому числі і з одним службовим.

Поліцейським вдалось заблокувати автомобіль на Бессарабській площі. Водій, покинув свій автомобіль, намагався утекти, але бути затриманий. За попередньою інформацією у чоловіка виявили явні ознаки сп'яніння.

В салоні автомобіля Mazda поліцейські знайшли техніку, походження якої водій не зміг пояснити. За попередньою інформацією, виявлені речі перебувають в розшуку, як викрадені. Крім цього були знайдені декілька комплектів іноземних номерних знаків.

Як повідомили в поліції, під час переслідування водій автомобіля Mazda здійснив зіткнення зі службовим автомобілем Skoda, унаслідок чого він зіткнувся з автомобілем Audі. Після аварії утікач продовжив рух та допустив зіткнення з ще двома автомобілями — ZAZ і Toyota.

Раніше повідомлялось, що у Чернівецькій області після зіткнення двох автомобілів та пожежі в одному з них, загинули троє осіб, серед них – дитина.