Конфлікт стався кількома невідомими та 29-річним чоловіком / фото Нацполіція України

У поліції розповіли подробиці конфлікту зі стріляниною, який стався 2 грудня у ресторані на вулиці Антоновича.

Читайте такожСтрілянина і розмальовані вітрини: вночі вандали у Києві влаштували розправу над російським магазином (фото)Як повідомили УНІАН у прес-службі поліції Києва, внаслідок інциденту чоловік дістав тілесні ушкодження, йому на місці надають медичну допомогу.

За даними поліції, на спецлінію «102» надійшло повідомлення, що невстановлені особи побили відвідувача ресторану і здійснили декілька пострілів у стелю. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, патрульні поліцейські та медики.

Відео дня

Начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин розповів, що між кількома невідомими особами та 29-річним чоловіком виник конфлікт, який переріс у бійку. Згодом один з учасників інциденту здійснив кілька пострілів у стелю ресторану, а після усі нападники втекли на іномарці:

«На даний час проводяться оперативно-розшукові заходи для встановлення місця знаходження осіб, причетних до злочину, та їх затримання», – йдеться у повідомленні.

Подія зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження, додали в поліції.

Раніше УНІАН повідомляв, що стрілянина сталася у ресторані «Баку».