Станом на вечір 5 грудня в стаціонарах міста залишалися 26 осіб / od.dsns.gov.ua

 В Одесі кількість постраждалих через пожежу в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу збільшилася до 32 осіб.

Як повідомили в прес-службі міськради Одеси, за медичною допомогою до поліклінік міста звернулися двоє студентів навчального закладу.

«Постраждалих людей, які живі, - 32 людини. Вчора ще двоє студентів звернулися амбулаторно до поліклінік», - пояснили в мерії.

Відео дня

Читайте такожНа місці пожежі в одеському коледжі виявлено перше тіло (відео)

Станом на вечір 5 грудня в стаціонарах міста залишалися 26 осіб.

Як повідомляв УНІАН, вранці 4 грудня в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на 3-му поверсі 6-поверхового навчального корпусу сталася пожежа, площа якої становила 4 тис. кв. м.

Одразу після пожежі стало відомо про загибель 16-річної студентки. 14 осіб значилися зниклими безвісти. Увечері 5 грудня під завалами було виявлено тіло загиблої жінки, за попередніми даними - викладача коледжу.

Тривають пошуки 13 осіб.

За фактом пожежі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Розглядаються дві версії займання - аварійна робота електрообладнання та навмисний підпал.