За словами очевидців, невідомий кинув в автомобіль ємність із запальною сумішшю / Фото: joyreactor.cc

Сьогодні в Одесі невідомий біля одного з департаментів Одеської міської ради підпалив автомобіль Lexus, яким користується депутат облради Олександр Ахмеров.

Читайте такожУ Рівному п'ятому п'яний чоловік викрав авто та потрапив на ньому в два ДТП (фото)

Як повідомив УНІАН представник Головного управління Національної поліції в Одеській області, на вулиці на вул. Артилерійській, 1 приблизно о 16.20 загорівся припаркований автомобіль.

Відео дня

«За даною адресою знаходиться департамент комунальної власності міськради. Зі слів очевидців, нібито хтось кинув в автомобіль ємність із запальною сумішшю. За непідтвердженими поки даними, це автомобіль, яким користується депутат Одеської обласної ради Олександр Ахмеров», - сказав співробітник поліції.

Він додав, що рятувальники загасили вогонь, але автомобіль Lexus значно пошкоджений вогнем. Зі слів очевидців, з будівлі, в якому знаходиться департамент, вийшли «якісь люди» і швидко зняли з машини номерні знаки.

Зараз на місці події працює поліція.

Довідка. Олександр Ахмеров – депутат Одеської обласної ради, член партії мера Одеси Геннадія Труханова «Довіряй справам», член виконкому Одеської міськради. У 2010-2015 роках був головою Одеської міської виборчої комісії.