Тіло чоловіка зі смертельним ножовим пораненням виявили на зупинці / фото: mukachevo.net

У Запорізькій області біля зупинки громадського транспорту чоловік під час конфлікту смертельно поранив одну людину та травмував ще трьох.

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, інформація про те, що в селі Воздвижівка біля зупинки громадського транспорту виявлено тіло чоловіка, надійшла до правоохоронців 22 грудня близько 2 години ночі.

Читайте такожУ Фастові багатодітна мати вбила свою новонароджену дитину

Відео дня

Прибувши на місце події, на тілі загиблого, жителя Дніпропетровської області, 1986 р. н., поліцейські виявили ножові поранення.

Також у лікарню з різаними ранами тулуба були доставлені ще троє осіб: місцевий житель, 1987 р. н., та два жителі Дніпра, 1987 та 1974 р. н.

Правоохоронці встановили, що ножові поранення потерпілим під час конфлікту спричинив житель Запоріжжя, 1995 р. н. Працівники сектору кримінальної поліції затримали підозрюваного в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Фігуранту повідомлено про підозру в скоєнні кримінального правопорушення за ознаками ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Також за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 15 (замах на злочин) та ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство двох або більше осіб) ККУ.

На даний час вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв УНІАН, у Миколаєві правоохоронці проводять перевірку стосовно поранення жінки, яка вигулювала собак біля поліцейського стрільбища.