Жінка отримала поранення біля поліцейського полігону / УНІАН

В Миколаєві правоохоронці проводять перевірку стосовно поранення жінки, яка вигулювала собак біля поліцейського стрільбища.

Читайте такожУ Миколаєві таксист влаштував стрілянину: поранено пасажира

Як повідомляється на сайті ГУ нацполіції Миколаївської області, 20 грудня до правоохоронців звернулась 38-річна місцева мешканка. Коли вона вигулювала собак у районі стрільбища, де тренуються поліцейські, отримала дотичне поранення шиї.

Відео дня

За свідченнями потерпілої, вона знаходилась у 200-250 метрах навскоси від місця проведення стрільб, коли відчула біль. Жінка чула, що в цей час на полігоні проводяться навчальні стрільби.

Поліція розпочала кримінальне провадження за ч. ст. 125 ККУ «Умисне легке тілесне ушкодження». Призначено проведення медичних експертиз, які мають встановити походження поранення. Вирішується питання щодо передачі провадження за підслідністю до ДБР.

Як повідомляв УНІАН, 31 травня в Переяслав-Хмельницькому Київської області двоє патрульних напідпитку влаштували стрілянину з вогнепальної зброї по металевих банках та інших предметах, розташованих у місці, де могли перебувати люди.

Вони влучили у 5-річного хлопчика Кирила Тлявова, який перебував на дитячому майданчику біля будинку. Дитину госпіталізували. 3 червня хлопчик помер у столичній лікарні.