Після надання першої допомоги дитину обстежують у лікарні / фото УНІАН

У Покровську Донецької області півторарічний хлопчик знайшов на підлозі кілька гранул щурячої отрути й проковтнув їх.

Про це повідомляє прес-служба Покровського відділу поліції.

Читайте такожУ Львові четверо людей отруїлися чадним газом, двоє з них – діти

Відео дня

Зазначається, що напередодні правоохоронці отримали повідомлення про те, що до приймального відділення дитячої лікарні був доставлений півторарічний хлопчик, який можливо проковтнув отруту.

Мати дитини розповіла, що в одній із кімнат на підлозі була миска із зерном і щурячою отрутою. Жінка відволіклася на кілька хвилин, а коли повернулася до кімнати, то побачила, як її син щось жує.

Батьки самостійно привезли дитину в місцеву лікарню, де хлопчикові надали першу невідкладну допомогу, після чого його відправили на обстеження до Краматорська.

Нині здоров'ю дитини нічого не загрожує.

Відомості за фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ст. 166 «Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена ​​опіка чи піклування», яке карається обмеженням волі на строк від 2 до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.

Як повідомляв УНІАН, у Каховці Херсонської області затримали чоловіка, який вчиняв розпусні дії для розбещення малолітньої особи та змушував дитину, проти її волі брати участь у створенні зображень порнографічного характеру.