В Києві сталося ДТП з вини абсолютно п'яного водія / Facebook, Патрульна поліція Києва

На вулиці Тургенєвській у Києві п'яний чоловік за кермом Volkswagen врізався в припаркований Suzuki. Від удару Volkswagen перевернувся, а його водій вибрався з авто і ліг відпочивати на землю.

Читайте такожУ Харкові сталася моторошна ДТП (відео)

Як повідомляє Патрульна поліція Києва в Facebook, аварія сталася близько 6 ранку 1 січня. Про обставини інциденту правоохоронцям розповів очевидець.

Відео дня

Патрульні, які прибули на місце, виявили чоловіка з очевидними ознаками алкогольного сп'яніння. Він явно не розумів, що трапилося, і як він взагалі опинився в цьому місці. Пройти огляд на стан сп'яніння громадянин відмовився.

За попередньою інформацією, 57-річний водій не впорався з керуванням та влетів у припаркований автомобіль. Лише дивом в аварії ніхто не постраждав.

На водія Volkswagen склали протокол за частиною 1 статті 130 (Керування в стані сп'яніння) та протокол за статтею 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) Кодексу про адміністративні правопорушення._

Раніше повідомлялося, що в Київській області 17-річний юнак спровокував дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждала 14-річна дівчина і, ймовірно, загинула 16-річна.