Фото flickr.com, sigmama

В Одесі правоохоронці перевіряють інформацію про замінування аеропорту, будівель міськради та управління СБУ.

Як повідомили УНІАН в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, в правоохоронні органи надійшло повідомлення про те, що на ряді об'єктів, у тому числі стратегічних, станеться вибух.

Читайте такожЗа 2019 рік правоохоронці зареєстрували рекордну кількість справ через псевдомінування

Відео дня

«Серед об'єктів, про можливий вибух на яких сьогодні о 7.40 в поліцію надійшло анонімне повідомлення, - міжнародний аеропорт «Одеса», Одеська міська рада та будівля УСБУ в Одеській області», - повідомили в главку.

Як зазначається, зараз зазначене повідомлення перевіряється слідчо-оперативними групами, вибухотехніками, кінологами та рятувальниками.

Як повідомив у Facebook колишній радник начальника регіонального главку Нацполіції Руслан Форостяк, сьогодні невідомий на мікроавтобусі заїхав в аеропорт, збивши шлагбаум, після чого прорвався до пасажирського терміналу.

Чоловік - у балаклаві та куртці з написом на спині «Совість».

«Він почав кричати, що аеропорт заміновано. Його затримали правоохоронці, пасажирів в терміналі та персонал евакуйовано, територію перевіряють вибухотехніки, затримані рейси», - повідомив Форостяк.

Як раніше повідомляв УНІАН, наприкінці грудня 2019 року Кабінет міністрів України подав у Верховну Раду законопроект про посилення кримінальної відповідальності за неправдиві повідомлення про замінування об'єктів, аж до конфіскації майна і тюремного терміну.