З місця події правоохоронці вилучили 8 пустих пляшок настоянки глоду / фото ГУ НП в Дніпропетровській області

У Дніпрі поліцейські затримали 26-річного чоловіка, який облив безхатька спиртовою настоянкою глоду та підпалив, внаслідок чого останній загинув.

Про це УНІАН повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області.

«Поліцейські затримали 26-річного чоловіка, який після спільного вживання спиртової настоянки глоду облив потерпілого спиртовмісною речовиною та підпалив», - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, факт підпалу зафіксували камери відеоспостереження. Також з місця події правоохоронці вилучили 8 пустих пляшок спиртової настоянки глоду.

«Чоловіка, 1993 р. н., який обґрунтовано підозрюється у скоєнні цього злочину, доставили до Шевченківського відділення поліції Дніпра та опитують», - додали в поліції.

Слідчі перекваліфікували кримінальне провадження зі статті «нещасний випадок» на «умисне вбивство».

Як повідомляв УНІАН, за інформацією поліції, ввечері 13 січня двоє чоловіків грілися біля вогнища на площі Героїв Майдану м. Дніпро. Внаслідок необережного поводження один з них впав у багаття, загорівся та від отриманих опіків помер на місці події. Загиблий був безхатьком.

Факт загоряння людини був знятий очевидцями події на відео та викладений в мережі Інтернет, однак на місці ніхто не кинувся його рятувати.

За даним фактом поліція відкрила два кримінальні провадження за ч. 1 ст. 115 (нещасний випадок) та ч. 3 ст. 136 (ненадання допомоги особі, яка перебуває в небезпечному для життя стані) ККУ.