Медики борються за життя чоловіка, який впав з висоти 9 поверху / Ілюстрація, фото УНІАН

У Кропивницькому чоловік упав з даху дев'ятиповерхового будинку під час проведення робіт. Постраждалий вижив, але перебуває у важкому стані.

Читайте такожУ Чорноморську померла 19-річна дівчина, яка викинулась із 7-го поверху будинку

Про це повідомляє «ТСН». В Ленінському районному суді, який розташовано в цій же будівлі, розповіли, що на даху постраждалий демонтував будівельне обладнання після ремонту. Зазначається, що суд не є замовником цих робіт.

Відео дня

Чоловік упав на мішки з будівельним сміттям. Працівники суду негайно викликали швидку і поліцію. Коли постраждалого забирали медики, він був при тямі. Потерпілого шпиталізували до обласної лікарні, його стан тяжкий. Жодних прогнозів лікарі поки не роблять.

"Вивезли його з операційної, він поки в медикаментозному сні, підключили йому апаратне дихання, стан його тяжкий. Там травматичний шок у нього, закрита травма грудної клітини, закрита травма живота, йому видалили селезінку, бо був розрив селезінки, перелом шостого і сьомого ребра зліва", - прокоментувала головлікар обласної лікарні Лариса Андреєва.

Раніше у Кіровоградській області під час будівельних робіт впала бетонна конструкція, внаслідок чого загинули двоє робітників.