У центрі Києва невідомий застрелив чоловіка / facebook.com/UA.KyivPolice

У Шевченківському районі Києва увечері 2 лютого на вулиці Саксаганського невідомий застрелив чоловіка, забрав у нього пакет і втік. Поліція проводить спеціальну операцію, щоб встановити винного у скоєнні злочину.

За інформацією hromadske, вбитий — Андрій Сотник, який працював керівником у DMK Ukraine. На сайті компанії вказано, що він є кандидатом медичних наук, лікарем-хірургом, пластичним і естетичним хірургом.

Читайте такожУ Києві з Дніпра виловили людську голову в пакеті (фото)

Відео дня

Речниця поліції Шевченківського району поліції Ганна Зубрєва розповіла, що поліція зараз «встановлює рід діяльності чоловіка й обставини, зокрема, чи проживав він у будинку, чи приїздив до когось».

Увага! Відео 21+

На місці події перебуває заступник голови Нацполіції, начальник кримінальної поліції Євген Коваль та заступник начальника київської поліції Герман Приступа.

Приступа уточнив, що чоловік, якого застрелили, винаймав квартиру за цією адресою, він — пластичний хірург.

Пластичний хірург Андрій Сотник, вбитий 2 лютого 2020 року / фото: Facebook/Andrey Sotnik

Як повідомляла поліція, у Києві на вулиці Саксаганського сьогодні ввечері невідомий застрелив чоловіка.

«До чергової частини близько 18-ї години надійшло повідомлення про те, що на вулиці Саксаганського невідомий кілька разів вистрелив у чоловіка і втік. На його розшук і затримання орієнтовані всі наряди, проводиться спеціальна поліцейська операція. Особу загиблого вже встановили, це - киянин, 1977 року народження», - зазначалось у повідомленні.