У квартирі перебували чотири залучені до заняття проституцією жінки / фото НПУ

У центрі Одеси правоохоронці припинили діяльність борделю, облаштованого в орендованій квартирі.

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, організатори облаштували під бордель квартиру, орендовану в Приморському районі міста.

За даними поліції, для сексуальної експлуатації підбирали молодих жінок, які перебували в скрутному матеріальному становищі. Напередодні в зазначеній квартирі, під час обшуку, перебували чотири втягнених у заняття проституцією жінки віком від 19-ти до 24-х років.

Читайте такожУ Києві закрили мережу "масажних" салонів з повіями (фото)

Зазначається, що під час обшуку поліцейські вилучили мобільні телефони, які використовувались для зв'язку з «працівницями» та клієнтами, засоби контрацепції, гроші, банківські картки, блокноти з чорновими записами (в тому числі в них був розписаний час прийому клієнтів), костюми для «рольових ігор» тощо.

«Організатори підшукували майбутніх секс-працівниць та їхніх потенційних клієнтів, а також розподіляли кошти, отримані від заняття проституцією, залишаючи половину собі», - повідомили в главку.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Одній з організаторок борделю - 25-річній уродженці Запорізької області - повідомили про підозру. Її затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Проводяться заходи щодо встановлення та притягнення до відповідальності інших учасників злочинної діяльності. Слідство триває.