Бригада швидкої допомоги приїхала на виклик до п'яної жінки \ УНІАН

Під Дніпром п'яна жінка побила дівчину-фельдшера швидкої, яка приїхала на виклик.

Читайте такожНа Тернопільщині у лікарні помер чоловік, якого медики вважали безхатьком та не лікували

Про це на сторінці в соцмережі написав директор Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Радій Шевченко. За його даними, 5 лютого, о 19:42, надійшов виклик з Голубовки до громадянки 46 років: «Підвищення артеріального тиску, головний біль». Після огляду та обстеження лікарі встановили попередній діагноз: «алкогольне сп'яніння» і запропонували госпіталізацію, від якої жінка відмовилася в грубій формі.

Відео дня

"О 21:42 «хвора» повторно викликала бригаду швидкої з того ж приводу. При огляді жінка, яка перебувала в стані алкогольного сп'яніння, вдарила кілька разів кулаком в голову 24-х річну дівчину фельдшера. За зверненням виїхала оперативна група працівників Національної поліції. Від постраждалої прийнято заяву", - написав він.

За даними Шевченка, сьогодні о 00:15, фельдшера зі скаргами на сильний головний біль, запаморочення, нудоту, багаторазову блювоту санітарним автомобілем доставили в приймальне відділення Новомосковської ЦРЛ. Там її оглянули, обстежили і госпіталізували в хірургічне відділення з діагнозом «Закрита черепно-мозкова травма. Струс. Гематома лівої скроневої частини. Виробнича травма».