Зараз зловмисник перебуває під вартою / фото УНІАН

В Одесі завершено розслідування стосовно чоловіка, який розбещував свою 15-річну падчерку.

Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Одеської області, Одеська місцева прокуратура №2 направила до суду обвинувальний акт стосовно 53-річного жителя Одеси, підозрюваного в розбещенні неповнолітньої.

За версією слідства, в листопаді минулого року нетверезий чоловік вдома напоїв спиртним 15-річну дочку своєї дружини.

Відео дня

«Після того, як дівчина заснула, вітчим, скориставшись її безпорадним станом, вчинив розпусні дії сексуального характеру стосовно неї», - повідомили в прес-службі.

Зараз зловмисник перебуває під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Хмельницького відділення поліції (розбещення неповнолітніх - ч. 2 ст. 156 КК України).

Зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі.

Читайте такожВ Одесі правоохоронці перевіряють інформацію про зґвалтування поліцейським неповнолітньої

Як повідомляв УНІАН, у листопаді 2019 року в Одесі суд заарештував чоловіка, який, як повідомила тоді поліція, підозрювався у згвалтуванні своєї 15-річної прийомної дочки. Про подію поліцію повідомила родичка дівчинки, якій вона довірилася.

За словами дитини, коли мати була на роботі, 53-річний вітчим запропонував їй випити склянку вина, після чого неповнолітня заснула.

У поліції повідомляли, що дівчина прокинулася, відчувши, що чоловік, скориставшись її безпорадним станом, зґвалтував її.

Було розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 152 (згвалтування) Кримінального кодексу України.