REUTERS

У поліції спростували поширену раніше інформацію про арешт чотирьох підозрюваних у причетності до сутичок у Нових Санжарах на Полтавщині.

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Полтавської області, у рамках шістьох відкритих кримінальних проваджень повідомлено про підозру ще п’ятьом особам.

"В Октябрському районному суді Полтави розглядається клопотання про обрання двом особам запобіжного заходу. Також підготовлено клопотання про обрання запобіжного заходу іншим фігурантам кримінального провадження", - повідомили правоохоронці, перепросивши за оприлюднену раніше "неточну" інформацію.

Відео дня

Читайте такожЗа фактом масових заворушень у Нових Санжарах поліція відкрила провадження за п’ятьма статтями

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 25 лютого, поліція Полтавщини повідомила про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою чотирьом підозрюваним у причетності до сутичок у Нових Санжарах.

20 лютого 45 українців та 27 іноземців, евакуйованих з Уханя, епіцентру коронавірусу COVID-19 в Китаї, поселили на 14-денну обсервацію у медичному центрі МВС "Нові Санжари" на Полтавщині.

Однак цьому передували протести місцевих жителів, які виступали проти прибуття евакуйованих із Китаю.

Протестувальники перекривали дорогу, кидали каміння в автобуси з людьми. Під час протистоянь 9 правоохоронців дістали поранення.