Під час сутичок постраждали кілька поліцейських / фото: поліція Харківської області

У Харкові через сутички на території ринку «Барабашово» до відділу поліції доставлені 20 громадян для встановлення їхніх осіб та обставин події.

Читайте такожСутички на "Барабашова": невідомі застосували піротехніку та сльозогінний газ - поліція

Як інформує відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Харківській області, 27 лютого близько 11:30 до Київського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що по вулиці Амурській біля ринку «Барабашово» зібралось більше 100 людей та, нібито, лунають вибухи.

Як розповів начальник ГУНП в Харківській області Валерій Сокуренко, на місці події поліцейськими вилучено кілька гумових кийків, газові балончики. Також встановлюється, який вид зброї було застосовано під час конфлікту.

«Окрім того, до відділу поліції доставлені 20 осіб, які наразі опитуються. Від сльозогінного газу також постраждало кілька поліцейських», - розповів він.

Зазначається, що всього до поліції надійшло 8 повідомлень щодо ситуації на території торговельного центру. Факт події внесено до Єдиного обліку заяв та повідомлень Київського відділу поліції.

Працівники слідчо-оперативних груп проводять огляд місця події.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні у Харкові в ході сутичок на ринку «Барабашово» невідомі особи застосували піротехніку та сльозогінний газ.