Поліція розслідує інцидент як хуліганство / фото УНІАН

У Житомирі 10-річний хлопчик з батьківської пневматичної гвинтівки травмував перехожого чоловіка.

Як інформує відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Житомирській області, вчора до лікарні звернувся 38-річний місцевий житель з ушкодженням скроні.

Зазначається, що лікарі виявили у чоловіка гематому, яка утворилась від потрапляння кулі, попередньо, від пневматичної зброї.

Відео дня

За словами місцевого жителя, він перебував неподалік багатоповерхового будинку у мікрорайоні Польова у Житомирі, коли раптом відчув різкий біль у скроні і зрозумів, що його поранено.

«Перевіряючи відомості про ймовірний постріл з вікна багатоповерхівки, поліцейські знайшли потрібну квартиру», - йдеться у повідомленні.

Як з’ясувалось, у чоловіка стріляв 10-річний хлопчик. На той момент він перебував сам удома. У присутності батьків школяр зізнався, що знайшов в оселі пневматичну гвинтівку і вирішив випробувати її, вистреливши з вікна.

Встановлено, що ця зброя належить батькові хлопчика та відповідно до законодавства не потребує спеціального дозволу для користування.

Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 296 (хуліганство) ККУ. Зброю поліцейські вилучили. Наразі з’ясовуються причини, через які вона зберігалась у доступному для хлопчика місці.