Фото УНІАН

У Запоріжжі у п‘ятницю, 11 листопада, правоохоронцями затримано кримінального авторитета Юрія Григоренка на прізвисько «Григора». 

Читайте такожВибух у дворі харківського кримінального авторитета: поліція вилучила відеозаписи з камер спостереження

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Запорізької області, затриманий підтримує тісні зв’язки зі «злодіями в законі» на призвісько «Льора Сумський» та «Принц». 

Відео дня

Григоренко 1965 року народження, уродженець міста Дніпродзержинськ, Дніпропетровської області. Раніше судимий, загалом в місцях позбавлення волі провів 27 років 8 місяців.

«Під час затримання та обшуку Григоренка та його автомобіля вилучено: револьвер системи «Наган» 1945 р.в. з 7-ма набоями калібру 7,62; гранатомет РПГ-18; 3 гранати Ф-1 з запалами сучасного виробництва; марихуана вагою приблизно 100 г; державні номерні знаки з викрадених автомобілів; радіостанція, яка працювала на 2-х каналах (Управління патрульної поліції міста Запоріжжя та відділів поліції ГУНП в області)», - йдеться у повідомленні. 

Зловмисника поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Йому планували оголосити про підозру у скоєнні розбійного нападу з використанням вогнепальної зброї.