Палія побив ветеран АТО / Скріншот

Про це на своїй сторінці у Facebook написав волонтер Роман Синіцин.

За його словами, ця рада регулярно отримує фінансування з бюджету й "пиляє" мільйони гривень щороку. Проте реальні бійці АТО й волонтери почали цікавитись і моніторити її діяльність. Й, як з'ясувалося, вона на бюджетні гроші влаштовує проросійські "ватні заходи", зрежисовані в Москві.

Читайте також"Порошенку своє посвідчення показуй": у Києві водій маршрутки обматюкав учасника АТО (фото)

За словами Синіцина, коли сьогодні заговорили про георгіївські стрічки - "діди стали на амбразуру і почали волати про: "это почетно", "кто дал вам право называть их колорадскими".

"В результаті невідомий ветеран російсько-української війни розбив генералу Палію є******к", - йдеться у повідомленні волонтера.

Волонтер Максим Діженко опублікував на своїй сторінці у Facebook відео бійки.

У свою чергу "Громадське" назвало ім'я учасника бойових дій на Донбасі -Дмитро Різниченко. Це він влаштував бійку в київському Домі офіцерів під час публічного звіту Держслужби у справах ветеранів за 2016 рік.

"Приводом для суперечок стали звинувачення з боку Різниченка на адресу "Організації ветеранів України" та її очільника –екс-депутата від Компартії України Петра Цибенка в організації у минулому році в Києві "путінського флешмобу з колорадськими стрічками" на гроші з українського бюджету", - йдеться у повідомленні.