В ОУН показали фото розгромленого офісу в Києві після сутичок 9 травня. Фото оприлюднені у Facebook Добровольчого руху ОУН.

"Все всередині перевернуто, меблі і скло побиті. На підлозі плями від крові... Наші активісти все ще в райвідділі. За останньою інформацією намагаються силою брати аналізи ДНК", - сказано в повідомленні.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, у Києві вранці 9 травня на вулиці Мазепи, 6, у Печерському районі (неподалік від станції метро "Арсенальна") біля штабу організації українських націоналістів ОУН Коханівського накопичилося багато поліції, вона штурмом увійшла в будівлю.

Читайте такожУ мережі з'явилося відео зіткнень і затримань 9 травня у Києві

Спочатку співробітники поліції оточили будівлю, а потім в їхній бік полетіли фаєри. Пізніше активісти з офісу ОУН Коханівського кидали яйця в правоохоронців, учасників акції "Безсмертний полк" та журналістів.

В офісі ОУН поліція затримала 24 людини. Пізніше стало відомо, що представники ОУН пікетують Печерське відділення поліції, в якому знаходяться 15 затриманих під час сутичок під офісом ОУН. У поліції повідомляють, що під відділенням - 50 осіб мітингувальників.