Унаслідок ДТП загинули 7 осіб / фото facebook.com/dtp.kiev.ua

Прокуратурою відкрито кримінальне провадження за фактом перебування лікаря Бориспільської центральної районної лікарні на робочому місці в стані алкогольного сп’яніння під час прийому постраждалих у дорожньо-транспортній пригоді, яка сталась під Києвом 6 серпня. Про це УНІАН повідомили у прес-службі прокуратури Київської області.

Читайте такожУ Києві повідомили про підозру чоловікові, який п'яним збив двох дівчаток на Осокорках

«Бориспільською місцевою прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 140 (неналежне виконання професійних обов’язків медичним працівником) КК України», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

На даний час проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії. Хід досудового розслідування перебуває на контролі у Бориспільській місцевій прокуратурі.

Крім того, за фактом ДТП внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) КК України.

Як повідомляв УНІАН, лобове зіткнення автомобілів ВАЗ і Opel сталося 6 серпня о 20.30 біля повороту на смт Баришівка, що на Київщині. В автомобілі ВАЗ загинули четверо дорослих і одна дитина. Другу дитину - шестирічну дівчинку - направили до лікарні, де вона згодом померла. Водій Opel залишився живий, жінка-пасажир загинула. ЗМІ писали, що постраждалих у Бориспільській ЦРЛ приймав лікар у стані алкогольного сп’яніння.