25-річний вандал зробив нецензурний напис антидержавного змісту / Фото facebook.com/zoryan.zoryan

Охорона Верховної Ради затримала молодика за нецензурний напис на віконному склі будівлі парламенту. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк на своїй сторінці в Facebook.

Читайте такожХарків'янина, який повалив шість військових пам'ятників через образу на батька, засудили до 4,5 років в'язниці

За його словами, сьогодні о 16:50 працівники полку поліції особливого призначення №1 затримали 25-річного мешканця Чернігівської області, який з провокаційних і хуліганських спонукань маркером чорного кольору зробив нецензурний напис антидержавного змісту на віконному склі будівлі Верховної Ради.

Відео дня

«Негідник, напередодні Дня незалежності України, з метою провокативних і хуліганських спонукань, на віконному склі ВРУ по вул. Грушевського, 5 (Печерський р-н) маркером чорного кольору зробив нецензурний надпис антидержавного змісту», - написав Шкіряк.

Він висловив жаль, що за дане правопорушення молодикові світить лише адміністративна відповідальність. «Україна понад три роки перебуває у фактичному в стані війни з РФ. Наша безпека і захист державних інтересів - це наша спільна відповідальність», - наголосив Шкіряк.