Інцидент на Лівобережній / фото rbc.ua

Вночі біля метро "Лівобережна" сталася бійка між водієм на BMW, який нібито скоїв наїзд на пішохода, й очевидцями інциденту. На місце події приїхала патрульна поліція, передає РБК-Україна.

За словами очевидців, на пішохідному переході неподалік від метро "Лівобережна" водій на білому BMW наїхав на пішохода, який здійснював перехід на зелене світло.

Після того, як автомобіль зупинився й водій вийшов до пішохода, очевидці вирішили провчити першого. Сталася бійка. Після приїзду поліції конфлікт вдалося трохи заспокоїти. При цьому водій отримав від натовпу очевидців легкі тілесні ушкодження.

Відео дня

Читайте такожУ Києві невідомі на авто з єврономерами обстріляли Porsche після зіткнення

Крім того, пізніше чоловіка через агресивну поведінку представники силовиків закували у наручники. Водій погрожував очевидцям та поліції тілесною розправою. Також він заявляв, що з його машини зникли гроші, а також його телефони.

За словами очевидців, водій на BMW намагався зробити розворот. Водій визнав, що перебував у стані алкогольного сп'яніння, але відмовився проходити тест на тверезість. Але він все одно погрожував поліції розправою та звільненням із займаних посад, оскільки, як він сам заявляє, у нього є зв'язки в керівництві силових структур.

Інцидент на Лівобережній / фото rbc.ua