Князев пока не говорит о подозреваеміх и мотивах / фото УНИАН

Глава Нацполіції України Сергій Князєв прокоментував журналістам вбивство Аміни Окуєвої. Трансляцію вів телеканал "112 Україна".

"Я можу підтвердити, що кілька годин тому на цьому місці вчинено вбивство, – одна людина загинула, одна – лежить у лікарні, її життю немає небезпеки. Постраждалим займаються лікарі, його оперують", – зазначив він.

"Хто злочинці, ми поки не знаємо", – сказав він.

Відео дня

Читайте такожПрокурор про вбивство Окуєвої: по автомобілю випустили кілька куль

Глава Нацполіції не відповів на питання про мотиви вбивства. Він сказав, що правоохоронці працюють над встановленням злочинців.

"Якщо людина мертва, то це вбивство. Не виключаю, що це теракт. Але нехай над цим працюють слідчі і прокурори", - заявив Князєв в коментарі LB.ua.

"Події були, є і, на жаль, будуть, тому що війна в нашій країні не закінчилася", - резюмував він.

Facebook Ротан Кримський

Згодом у мережі з'явилося фото автомобіля, в якому вбивці розстріляли Окуеву. Знімок опублікував на своїй сторінці в Facebook боєць АТО Ротан Кримський. "Стрілянина велася справа. Аміна взяла на себе 6 куль з АК", - сказано в підписі до фото.

Читайте також: Все, що відомо про вбивство Аміни Окуєвої (фото, відео) 

Судячи зі знімку, в автомобіль потрапили щонайменше 10 куль.

Як раніше повідомлялося, ввечері 30 жовтня під Києвом була вбита чеченський доброволець Аміна Окуєва. Автомобіль, в якому вона була разом з чоловіком Адамом Осмаєвим, був розстріляний на залізничному переїзді.