Автомобіль був обстріляний з кущів на залізничному переїзді біля селища Глеваха / фото УНІАН

У Київській області невідомі обстріляли автомобіль Аміни Окуєвої. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив радник глави МВС Антон Геращенко.

Відео дня

"Тільки що зупинилося серце патріота України Аміни Окуєвої. Її автомобіль був обстріляний з кущів на залізничному переїзді біля селища Глеваха Київської Області. В результаті отриманих поранень Аміна загинула. Адам Осмаєв отримав поранення, але буде жити. Я тільки що говорив з ним по телефону", - написав він.

На місці працюють слідчо - оперативні групи поліції.

Читайте також"Її вбили пострілом у голову": нардеп Мосійчук розповів про вбивство Аміни Окуєвої

Зазначимо, це не перший замах на подружжя. 1 червня на Подолі в Києві добровольці батальйону "Київ-2" Адам Осмаєв, якого в Росії звинувачували в підготовці замаху на президента Володимира Путіна, Аміна Окуєва приїхали на інтерв'ю з нібито французьким журналістом.

При зустрічі він дістав пістолет і влучив в Осмаєва. Його дружина Аміна почала стріляти у відповідь з нагородної вогнепальної зброї та поранила нападника.

У МВС заявили, що замах було сплановано й підготовлено російськими спецслужбами.

Facebook Ротан Кримський

Згодом у мережі з'явилося фото автомобіля, в якому вбивці розстріляли Окуеву. Знімок опублікував на своїй сторінці в Facebook боєць АТО Ротан Кримський. "Стрілянина велася справа. Аміна взяла на себе 6 куль з АК", - сказано в підписі до фото.

Читайте також: Все, що відомо про вбивство Аміни Окуєвої (фото, відео) 

Судячи зі знімку, в автомобіль потрапили щонайменше 10 куль.