УНІАН

У центрі Одеси під час перестрілки з застосуванням вогнепальної зброї одна людина загинула, є поранені.

Як підтвердили УНІАН у Головному управління Національної поліції в Одеській області, НП сталася сьогодні вдень в районі вулиць Новосельської і Старопортофранківської.

УНІАН

За попередніми даними, одна людина загинула і є поранені. За непідтвердженою інформацією, в числі потерпілих поліцейські.

Відео дня

На місці знаходиться начальник регіонального главку Нацполіції Дмитро Головін. Ведуться оперативні заходи.

УНІАН

Як повідомив радник голови Нацполіції Одеси Руслан Форостяк, в ефірі "112 Україна", за попередніми даними, дільничний інспектор Приморського райвідділу поліції разом з оперативним працівником цього відділення прибутку на вказану адресу, де перебував злочинець, який розшукувався за правопорушення, передбачене ч. 4 статті 296 ККУ (Хуліганство).

"Під час затримання правопорушник застосував вогнепальну зброю, поранив дільничного інспектора, працівники застосували табельну зброю. За попередніми даними, злочинець загинув на місці".

Читайте такожУ Києві на Печерську під час демонтажу МАФів сталася стрілянина

Як повідомляє "Думська", перестрілка сталася біля школи №122 на Новосельського, 48.

Очевидці розповіли «Думській», що загинув 60-річний мешканець будинку №48. «У нього давно вже знесло клепку, він вискочив з пістолетом і почав стріляти», - каже сусід. Правда, поліція тримає біля стіни і обшукує ще кількох людей, тому, що відбувається, поки незрозуміло.

Сусіди розповіли, що вбитого чоловіка звали Валентином. «Він п'ять років ховався, бо чомусь зірвався», — кажуть вони.