В Києві патрульні зупинили п'яного водія за кермом / Скріншот з відео

В Києві патрульні склали протоколи на водія, що в нетверезому вигляді сів за кермо і грубо порушував правила дорожнього руху, а згодом влаштував ДТП і поїхав з місця пригоди.

Читайте такожЗеленський виступив за довічне ув'язнення винуватців смертельних ДТП

Як повідомляється у Facebook Патрульної поліції Києва, вночі 13 липня одразу кілька громадян звернулися до поліції з повідомленням, що водій автомобіля Ford рухається з чисельними порушеннями та виконує небезпечні маневри.

Згодом, до поліції зателефонував водій, який повідомив, що цей же Ford здійснив ДТП на Північному мосту з його автомобілем Subaru, після чого поїхав з місця події. Заявник також помітив у водія Ford ознаки алкогольного сп'яніння.

До пошуків автомобіля Ford долучилися всі вільні екіпажі та патрульні, які слідкують за безпекою міста за допомогою камер відеонагляду.

Невдовзі один з автопатрулів помітив порушника на вулиці Бальзака. Патрульні зупинили авто, а при спілкуванні з керманичем помітили у нього явні ознаки алкогольного сп'яніння. Результат огляду за допомогою Драгеру — 2,26 проміле – в понад 10 разів більше норми для водіїв.

Поліцейські склали на чоловіка протоколи за ч.1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння), ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП.

Як повідомляв УНІАН, 12 липня на Столичному шосе під Києвом водій автомобіля Mercedes на зустрічній смузі врізався у Hyundai. Внаслідок зіткнення загинули водій Hyundai, його дружина і двоє дітей. Хлопчика 2006 року народження доставили до лікарні у тяжкому стані. Нині хлопчик перебуває у критичному стані в реанімації. За результатами тестування приладом Drager у водія Mercedes визначено вміст алкоголю в крові 1,32 проміле.