Церемонія прощання з жертвами катастрофи Ан-26 у Чугуєві відбудеться 6 жовтня / фото УНІАН, Андрій Марієнко

У Харкові у вівторок, 6 жовтня, відбудеться церемонія прощання з жертвами катастрофи літака Ан-26 у Чугуєві.

Про це повідомляється на офіційному сайті Харківської ОДА.

«Церемонія прощання з військовослужбовцями, які загинули внаслідок катастрофи Ан-26 у Чугуєві, відбудеться 6 жовтня о 10:00 на площі Свободи», - йдеться в повідомленні.

Відео дня

У зв’язку з цим з 9:30 до 12:00 буде перекрито рух по вулиці Сумській від вулиці Жон Мироносиць до проспекту Незалежності, а також по вулиці Тринклера від проспекту Незалежності до майдану Свободи.

Читайте такожУ Харкові вшанували загиблих у трагедії Ан-26 (фоторепортаж)

Авіакастрофа літака Ан-26 на Харківщині: подробиці трагедії

  • Ввечері 25 вересня у Харківській області поблизу Чугуєва під час тренувальних польотів зазнав катастрофи військовий літак Ан-26, на борту якого перебували 27 осіб – військові льотчики і курсанти університету Повітряних сил ім. Кожедуба. Вижив лише один курсант.
  • Державне бюро розслідувань назвало чотири версії катастрофи літака. Серед них – технічна несправність агрегатів літака, неналежне виконання обов'язків членами екіпажу, неналежне виконання службових обов'язків особами, які були відповідальними за керування польотами, та неналежне технічне обслуговування літака.
  • Члени сімей загиблих військовослужбовців внаслідок катастрофи Ан-26 отримають по 1 млн 576 тис. грн допомоги.
  • У Харкові 29 вересня відбулась церемонія прощання з курсантом Віталієм Вільховим, який від отриманих у катастрофі травм помер у лікарні.