Внаслідок конфлікту водій отримав травму голови / фото depositphotos

Сьогодні зранку в реанімаційному відділенні Ужгородської центральної міської клінічної лікарні після шести діб перебування в комі помер постраждалий у конфлікті на дорозі, який стався ще 10 серпня.

Як повідомила УНІАН речниця Головного управління Нацполiцiї у Закарпатськiй областi Ганна Дан, конфлікт на дорозі між водіями автомобілів Skoda та Volkswagen трапився пізно ввечері 10 серпня. Внаслiдок бiйки водiй автомобiля Skoda потрапив до реанiмацiї Ужгородської центральної мiської лiкарнi з травмою голови. 

Дан уточнила, що водiй Volkswagen спочатку втiк з мiсця подiї.

Відео дня

"Проте невдовзі його особу встановили та доставили до вiддiлку полiцiї для з’ясування всiх обставин. Чоловiк надав свої пояснення", – додала речниця.

Сьогодні зранку стало відомо, що постраждалий під час конфлікту водій помер після шести діб у комі.

За інформацією закарпатського журналіста Віталій Глаголи, у чоловіка до цього випадку вже були травми голови – в черепі встановлена металева пластина. Він стверджує, що померлий – лікар Мукачівської лікарні Іван Турок. 

Глагола також зазначив, що водій Volkswagen вдарив Івана, а після того, як він впав – втік, залишивши його помирати на дорозі.

Сьогодні, 17 серпня, після смерті потерпілого справу перекваліфікували за статтею 119 ККУ – вбивство через необережність, згідно з якою передбачене покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Речниця закарпатської поліції додала, що наразі тривають слідчі дії та проводяться експертизи.

Інші новини Закарпаття

На Закарпатті троє підлітків у 2021 році зґвалтували 14-річну дівчину, фільмуючи процес на відео. Його було оприлюднено в мережі і поширено серед однокласників. У березні цього року суд виніс вирок, завдяки якому хлопцям вдалося уникнути реального покарання. Цей випадок викликав резонанс у суспільстві. 

11 серпня апеляційний суд скасував м’який вирок кривдникам дівчини. Справу направлено на новий судовий розгляд. 

Вас також можуть зацікавити новини: