Рушницю у чоловіка вилучили / фото поліція області

У селі Єлизаветівка Петриківського району чоловік у стані алкогольного сп’яніння з рушниці підстрелив 16-річного хлопця, який займався спортом.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

Читайте такожВ Одеській області мисливець випадково підстрелив свого товариша

Відео дня

Інцидент стався у вівторок, 2 червня, близько 22:00. 47-річний місцевий житель вистрелив з власної зареєстрованої рушниці у бік кущів. Внаслідок цього було поранено хлопця, який займався спортом на березі річки.

Після надходження до поліції повідомлення про злочин на місце виїхала слідчо-оперативна група Петриківського відділення поліції. Поліцейські встановили чоловіка та доставили його до відділення поліції. Рушницю вилучили.

За даним фактом відкрито кримінального провадження за ч. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство). Чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.  Слідчі встановлюють всі обставини події.

Як повідомляв УНІАН, у Нікопольському районі Дніпропетровської області нетверезий чоловік погрожував підірвати гранатою поліцейських, які охороняють зруйнований Олексіївський міст.