За викритими фактами вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень / фото instagram.com/securityservice_ukraine

Під час профілактичних контрдиверсійних заходів у Волноваському районі Донецької області було викрито десятьох учасників незаконних збройних формувань.

Про це повідомляє Служба безпеки України.

Відпрацьовуючи оперативну інформацію, правоохоронці встановили місця проживання учасників бандитських угруповань так званої "ДНР", які наразі входять до складу незаконних збройних формувань бойовиків.

Відео дня

У СБУ зазначають, що інформація стосовно їх причетності до активного збройного спротиву силам антитерористичної операції/операції Об'єднаних сил перевіряється, і у разі підтвердження даних, щодо них будуть відкриті кримінальні провадження.

Читайте такожВ окупованому Сніжному батько підірвав гранатою дворічну доньку - ОБСЄ

Також у повідомленні сказано, що у помешканні одного з бойовиків співробітники СБУ виявили сховище з бойовими засобами ураження."Зі схрону було вилучено чотири протитанкові міни ТМ-62М загальною вагою 40 кг. За оперативними даними, зловмисник планував використати вибухівку для вчинення диверсій на території регіону", - зазначають в СБУ.

Крім того, перевіряється інформація щодо протиправної діяльності двох організаторів так званого "референдуму" 2014 року у Донецькій області.

За викритими фактами вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень.

Вас також можуть зацікавити новини: