До цього жінка розлучилася після 15 років шлюбу / скріншот відео

У Херсонській області жінка втопила чотирирічного сина у Північно-Кримському зрошувальному каналі.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

До правоохоронців звернувся чоловік, який повідомив що два дні не може знайти колишню дружину та сина. Жінку поліція в шоковому стані знайшла в сараї у дворі.

Читайте такожВбив 6-річного сина і підпалив квартиру: стали відомі подробиці трагедії на Виноградарі

"Нічого спочатку пояснити не могла. Після кількох годин спілкування з працівниками поліції, громадянка пояснила, що вона зі своїм 4-річним сином сіла до автобуса. Вийшовши разом із ним, стрибнула в канал. Син потонув у каналі, а вона змогла вибратись", - каже речниця ГУНП у Херсонській області Тетяна Пшонь.

Поліції жінка сказала, що "більше не могла так жити", а потонути вона мала разом з дитиною. Він мав вроджені захворювання (аутизм, розлад нервової системи тощо) і справлятися з ним самотній мамі було вже несила.

Бабуся загиблого каже, що підтримувала доньку з онуком і морально, і матеріально, але на неї дуже вплинуло розлучення з чоловіком, разом з яким вона прожила 15 років.

Страшна новина приголомшила усіх, хто знає 36-річну Раїсу. Сусіди кажуть: жінка була ідеальною мамою. Нічого підозрілого у її поведінці ніколи не помічали, хоча й розуміли, що живеться їй нелегко.