Наразі іноземця затримали \ фото УНІАН

У Київській області правоохоронці викрили транснаціональну групу, яка продавала візи до Євросоюзу, підроблені на території Російської Федерації.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Київської області.

"Учасники групи за допомогою спеціально обладнаної апаратури виготовляли візи країн Євросоюзу. Під час особистої зустрічі клієнти сплачували завдаток у сумі 300 євро, а через 2 тижні отримували візу та віддавали решту суми. Самі ж візи виготовлялися на території Російської Федерації", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Поліцейські встановили, що групу очолював 34-річний громадянин Узбекистану, який на території України перебуває нелегально.

Читайте такожУ Хмельницькій області продавець супермаркету копіював PIN-коди карт клієнтів і знімав гроші

За місцем проживання фігуранта правоохоронці провели санкціонований обшук та вилучили грошові кошти, підроблені документи та інші речові докази, що підтверджують його причетність до незаконної діяльності.

Іноземця затримали.

Зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу ("незаконне переправлення осіб через державний кордон України"). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дев'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Вирішується питання щодо повідомлення підозри фігуранту та обрання запобіжного заходу.

Вас також можуть зацікавити новини: