На трасі "Трускавець-Львів" 3 українців загинули у ДТП / колаж УНІАН, фото УНІАН, фото скріншот

На Львівщині сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода: на трасі "Трускавець-Львів" зіткнулося 2 автомобілі. Попередньо відомо про 3 загиблих, ще 5 людей травмовані.

Наразі обставини аварії з'ясовує поліція, повідомила прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій Україні. 

ДТП сталося поблизу села біля Дрогобича (Львівська область), повідомлення про подію рятувальники отримали сьогодні о 09:21. На трасі зіткнулися машини "Toyota Land Cruiser" та "Volkswagen Caddy".

Відео дня

"Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули 3 людини. Ще 5 людей отримали травми різного ступеня важкості", - йдеться у повідомленні.

Для порятунку людей із розтрощених авто довелося використати спецобладнання. Таким чином рятувальники змогли витягти двох постраждалих із салону "Volkswagen Caddy", наразі їм допомагають лікарі.

Всього в рамках ліквідації наслідків аварії задіяли 10 рятувальників та 2 одиниці спецтехніки, уточнила ДСНС.

На Львівщині загинула молоді дівчина через "дурне" ДТП

Напередодні стало відомо, що у Львівській області через аварію загинула 19-річна дівчина: вона вирішила проїхатися на капоті машини ВАЗ-2102, якою кермував нетверезий водій. 13 жовтня її мертвою знайшли в одному з сіл області. Тоді з'ясувалося, що загибла не втрималася на капоті ВАЗ-2102 - вона впала та отримала травму голови несумісну з життям. 22-річний водій транспорту, яким виявився місцевий мешканець, чекає на судове рішення. Йому інкримінують порушення правил безпеки дорожнього руху.

Вас також можуть зацікавити новини: