Небезпечний боєприпас виявили на пляжі "Лагуна" / фото t.me/xydessa

В Одесі, на одному з пляжів у центрі міста, знайшли боєприпас до ручного протитанкового гранатомета.

Про це сьогодні повідомила низка місцевих Телеграм-каналів, які також оприлюднили відповідні фото.

Зазначається, що небезпечний боєприпас виявили на пляжі "Лагуна". На місці події працювали представники відповідних служб.

Відео дня

В правоохоронних органах цю подію поки ще не коментують. Також невідомо, яким чином небезпечний предмет опинився на пляжі.

Пляж Лагуна в Одесі - що відомо

Треба зазначити, що через пляж "Лагуна" в Одесі неодноразово виникали скандали. Зокрема, через те, що забудовники перекривали до нього прохід та "заганяли" прямо на узбережжя будівельну техніку, яка знищила частину скелі та залила бетон.

Що таке РПГ

Ручний протитанковий гранатомет (РПГ) - різновид індивідуальної стрілецької зброї, призначений для знищення танків, броньованих та інших цілей реактивними гранатами.

Розвиток РПГ наблизив стрілецькі (піхотні) частини по вогневій могутності до бронетанкових та мотострілецьких військ.

Інші новини

Як повідомляв УНІАН, раніше в Київській області чоловік виловив у озері боєприпас до ручного протитанкового гранатомета.

З огляду на великі площі замінованих територій та активні бойові дії на великій площі УНІАН у своєму матеріалі розповів про ознаки вибухових пристроїв і вибухонебезпечних предметів і надав докладну інструкція, що робити, якщо знайшли боєприпаси.

Вас також можуть зацікавити новини: