28-річного чоловіка з Рівненської області звинуватили у педофілії / фото ua.depositphotos.com

Жителю Рівненської області загрожує тривалий термін за підозрою в зґвалтуванні своєї малолітньої падчерки - заяву на нього написала його співмешканка.

Про це повідомила прес-служба обласної прокуратури.

На сьогодні 28-річному чоловікові з Сарненського району повідомили про підозру в порушенні ч.4 ст. 152 КК України (зґвалтування особи, яка не досягла чотирнадцяти років), за що йому загрожує 10-15 років позбавлення волі.

Відео дня

"Слідством встановлено, що чоловік, влітку цього року, вступив у статевий акт із 13-річною донькою своєї співмешканки. З відповідною заявою до правоохоронців звернулась матір дитини", - стверджують у прокуратурі.

Читайте такожНа Рівненщині вітчиму-педофілу залишили довічне ув'язнення за розпусту падчерки13 жовтня суддя задовольнив клопотання прокуратури та помістив чоловіка під варту на 60 днів без можливості внесення застави.

Раніше УНІАН повідомляв, що в Одесі затримали чоловіка, підозрюваного у зґвалтуванні 7-річної падчерки. Вітчим неодноразово вступав у статеві стосунки з дівчинкою, коли її мати була на роботі - допоки дівчинка не розповіла про все бабусі.