Деталі трагічної історії у Вінниці / Колаж УНІАН / Скриншоти

У Вінниці курсант врятував хлопчика, якого у центрі міста намагалася втопити власна мати. Дитину забрали до лікарні з переохолодженням.

В поліції Вінницької області розповіли ТСН, що того дня їм повідомили про жінку, яка штовхнула в річку неповнолітнього сина та почала занурювати його під воду. Це сталося на очах у 17-річного курсанта університету внутрішніх справ Артема Макарова.

Хлопець каже, що почув крики і побачив, як жінка намагається занурити хлопчика з головою у воду. "Підбіг і почав роздягатися. Він уже був повністю занурений під воду і не видав ніяких звуків. Вона сама хотіла втопитися, і його заразом", - сказав курсант.

Артем витягнув хлопця на берег, після чого викликав на місце карету швидкої медичної допомоги та поліцейських. Він згадує, що хлопчик спитав у матері, чому вона намагалася його втопити, однак та відреагувала агресивно. Тоді дитина почала тікати.

Хлопчика забрали до лікарні з переохолодженням, він у стресовому стані. За даними журналістів, ця родина не перебувала на обліку соціальних служб, там виховують ще одну дитину - 12 років.

40-річну матір затримали, слідчі повідомили їй про підозру в замаху на вбивство. Із зали суду її повезли до психоневрологічної лікарні, де мають визначити її осудність.

За даними журналістів, жінка вже лікувалася через психічні проблеми. Тепер доглядати за дітьми буде її чоловік. А курсанта, який врятував дитину, хочуть представити до нагороди.

Інші трагічні інциденти:

Нагадаємо, минулого року у Рівненській області колишня вчителька втопила своїх двох маленьких дітей у місцевому кар'єрі. Батько хлопчиків шести та семи років встигнув дістати одного з них, однак вже було запізно.

Староста села сказав, що жінка перебувала в неадекватному стані - сиділа і посміхалася. Зазначається, що до цього вона пояснила своє звільнення тим, що "не має сили з усім цим справлятися".

Вас також можуть зацікавити новини: