У Броварах в садку пропала дитина, хлопчика знайшли копи / фото ua.depositphotos.com

У Броварах Київської області вихователі приватного дитячого садка загубили 2-річного хлопчика. Дитину знайшли перехожі, які викликали поліцію.

Про це в Facebook написала мати дитини Ольга Коломійчик.

Як розповіла жінка, її син відвідує приватний дитячий садок. Однак, після прогулянки вихователі його загубили та навіть не намагались розшукати або ж викликати поліції.

Відео дня

"Вихователі садочка не розшукували дитини навіть власними силами. Вони просто не помітили, що дитини немає", - пише жінка.

Скрін facebook.com/groups

Як розповіли журналістам видання "Трибуна Бровари" в приватному дитсадку, дитина "непомітно вибігла через відчинені двері". Також кажуть, що "хлопчика шукали, але його згодом привела поліція".

У поліції Броварського районного відділення повідомили, що дитину знайшов випадковий перехожий, який викликав правоохоронців. Потім копи розпочали розшуки батьків. Однак, через годину розшуків, їм це не вдалось.

Читайте такожУ Києві п'яний батько загубив під час прогулянки двомісячну доньку (фото)

"Поліція вирішила перевірити найближчі дитячі садки, та встановили, що малюк загубився під час прогулянки", - йдеться у повідомленні.

Дитину повернули в дитсадок, а з директором закладу провели роз'яснювальну роботу.

"Наразі життю та здоров'ю дитини нічого не загрожує. Правоохоронці проводять перевірку щодо правомірності дій вихователів та адміністрації закладу. Поліція Броварщини вкотре звертається до дорослих з проханням не залишати дітей без нагляду. Будьте відповідальними і пам'ятайте маленька дитина завжди потребує вашої уваги", - наголосили у поліції.

Скрін facebook.com/Броварське-районне-управління-поліції-510510379159575

Нагадаємо, на Рівенщині копи допомогли 3-річному хлопчику, у якого були судоми. Дитині стало зле, батьки викликали швидку та вирішили поїхати їй на зустріч. Дорогою їх зупинила поліція, проте вона не стала сварити батька за перевищення швидкості, а допомогла доправити малюка до лікарні.

Вас також можуть зацікавити новини