Під Полтавою дівчина імітувала своє викрадення / фото ua.depositphotos.com

У Полтавській області 18-річна дівчина імітувала власне викрадення і вимагала у батьків гроші. Отримані кошти вона хотіла витратити на переїзд в Росію.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у Полтавській області.

Мати дівчини повідомила про її викрадення 4 грудня близько 21:45. Жінка розповіла, що вдень донька пішла до сільського магазину і не повернулася. 

Відео дня

За годину після її зникнення батьки отримали повідомлення з інформацією про викрадення дівчини. "Викрадачі" також вимагали викуп. 

Читайте такожУ Харкові чоловік переодягнувся в безпритульного і бив людей за відмову давати милостиню (відео)Подружжя повинно було перерахувати необхідну суму на банківський рахунок, вказаний у повідомленні.

Однак батьки звернулися до поліції. Правоохоронці оперативно почали розшук дівчини. Поліцейські передали орієнтування оперативним підрозділам сусідніх областей і вже через лічені години отримали позитивний результат.

Дівчину знайшли на автошляху "Харків-Щербаківка" на міжнародному автомобільному пропуску "Гоптівка". Дівчина намагалася перетнути державний кордон України з Росією.

Пізніше 18-річна дівчина пояснила, що мала намір таємно перетнути державний кордон і виїхати до міста Ставропіль (Росія). Там її начебто чекав 16-річний хлопець, з яким вона познайомилася в одній із соціальних мереж. 

За її словами, історію з викраденням і вимаганням грошей вона вигадала сама, адже була впевнена, що батьки не схвалюють стосунки з невідомим росіянином. Викуп вона вимагала для того, щоб отримати кошти на переїзд у РФ.  

Втікачку повернули додому.

Як повідомляв УНІАН, у Хмельницькій області до 15 років позбавлення волі засудили чоловіка, який роками катував та ґвалтував своїх дітей. Донька засудженого навіть намагалася вкоротити собі віку.

Вас також можуть зацікавити новини: