Чоловік та дружина знімали порно із власною донькою / фото medikforum.ru

Колегія суддів Жовтневого районного суду Кривого Рогу 5 серпня винесла вирок подружжю, яке виготовляло та продавало у мережі Інтернет продукцію порнографічного характеру за участі своєї малолітньої доньки.

Як повідомили УНІАН у прес-службі суду, чоловіка та жінку засуджено до 12 років 6 місяців ув’язнення кожного.

Читайте такожУ Дніпрі музичний керівник ґвалтував дитину й поширював ці відео в мережі

Відео дня

Подружжя обвинувачували у злочинах проти статевої свободи та статевої недоторканості, вчинених стосовно їхньої малолітньої дочки 2013 року народження.

«Судовим розглядом встановлено, що в період з 6 червня 2016 року до 13 червня 2018 року обвинувачені, проживаючи в орендованих квартирах міст Полтава та Кривий Ріг, створювали продукцію порнографічного характеру з примушуванням до участі у її виготовленні своєї дочки. Після чого, готові відеоматеріали вони розповсюджували у мережі Інтернет та розсилали користувачам месенджера «Telegram» на платній основі. Крім цього, під час відеодзвінків з абонентами месенджера «Skype», заздалегідь отримавши від них гроші на електронні рахунки, подружжя транслювало дитячу порнографію», - йдеться у повідомленні суду.

Зловмисники були викриті правоохоронними органами у 2019 році.

Чоловіка та жінку визнано винними у злочинах за наступними статтями Кримінального кодексу України: ст. 149 (торгівля людьми), ст. 152 (зґвалтування), ст. 153 (сексуальне насильство), ст. 156 (розбещення неповнолітніх) та ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів).

Зазначається, що в судовому засіданні обвинувачені визнали вину у скоєних злочинах та розкаялися.