Стрілка, який одразу ж втік з місця події, затримали в рамках розпочатої спецоперації у Києві / facebook.com/pol.kyivregion

В центрі Обухова Київської області водій автомобіля на ходу обстріляв зупинку громадського транспорту, намагаючись поцілити у водія іншого авто, а потім втік з місця події.

Про це у Facebook повідомляє поліція Київської області.

Читайте такожБуло вісім пострілів: в центрі Одеси сталася ще одна стрілянина (фото)

Відео дня

Як з’ясували правоохоронці, хаотичну стрілянину по зупинці спровокував конфлікт між 33-річним зловмисником та водієм іншої автівки. Чоловіки посперечалися під час дорожнього руху на світлофорі. У ході суперечки один з опонентів дістав пістолет «Форт-12» і відкрив стрілянину, влучивши у зупинку громадського транспорту.

Стрілка, який одразу ж втік з місця події, затримали в рамках розпочатої спецоперації у Києві.

Унаслідок інциденту кулю дістала продавець кіоску, яка вибігла на тривожні звуки на вулицю. Медики діагностували у неї непроникаюче поранення грудної клітки.

Правоохоронці відкрили справу за статтею про хуліганство. Зловмиснику загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі. Чоловіку мають намір оголосити про підозру та обрати запобіжний захід.

Як повідомляв УНІАН, у Києві напали на іноземних студентів, причиною інциденту, ймовірно, став колір їх шкіри. Крім того, 2 червня на промтоварному ринку «7-й кілометр», розташованому в передмісті Одеси, невідомі в масках влаштували стрілянину в магазині, поранивши двох чоловік.