В Одесі сталася стрілянина / скріншот з відео

У поліцію доставили 10 учасників заворушень на промтоварному ринку «7-й кілометр», розташованому в передмісті Одеси.

Як повідомив журналістам начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області Олег Бех, вранці на зазначеному ринку невідомі в масках зайшли в магазин тканин, де влаштували погром із стріляниною.

«Побили реалізаторів і зникли з місця події на двох мікроавтобусах. Для встановлення місця перебування та затримання цих осіб в дію введено оперативний план «Перехоплення», - повідомив Бех.

Відео дня

Читайте такожБуло вісім пострілів: в центрі Одеси сталася ще одна стрілянина (фото)

За його інформацією, представники потерпілої сторони вирішили «дати відповідь» опонентам, бо впевнені, що нападники - їхні співвітчизники (уродженці Сирії), які також торгують тканинами, але в іншому магазині, і в них раніше був побутовий конфлікт через місця паркування автомобілів. Вони, озброївшись пістолетами для відстрілу гумовими кулями і битами, вирушили до магазину опонентів, де почали бити вітрину.

«Поліцейські, які прибули на місце НП, припинили протиправні дії і доставили у відділення поліції 10 осіб», - розповів Бех. У поліцію доставлені ті, хто прийшов мститися за погром і поранення чоловіків.

За фактом відкрито кримінальне провадження ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Зараз правоохоронці розшукують зловмисників, які після погрому в магазині зникли з місця події.

Читайте такожУ Харкові затримали двох «торгівців» ключовими посадами в регіоні

Бех уточнив, що внаслідок стрілянини в магазині поранення дістали двоє чоловіків 1982 і 1990 років народження, яких доставили в лікарню. За попередніми даними, у одного з них - вогнепальні поранення і різані рани обличчя, в іншого - закрита черепно-мозкова травма.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 2 червня, на промтоварному ринку «7-й кілометр», розташованому в передмісті Одеси, невідомі в масках влаштували стрілянину в магазині, поранивши двох чоловік. Зловмисники з місця події зникли.

Пізніше очевидці повідомили, що на території ринку група людей битами розбила скло магазину тканин МЕГА TEX.

Довідка УНІАН. ТОВ «Промтоварний ринок» («7-й кілометр») - найбільший оптово-роздрібний промтоварний ринок у Європі. Розташований в смт Авангард Овідіопольського району Одеської області. На ринку працюють близько 60 тис. осіб, функціонують 15 тис. торговельних і складських об'єктів (магазини, павільйони, контейнери, склади), 8 автостоянок. Ринок відвідують близько 200 тис. осіб на день.