Розкриті подробиці затримання стрільців в пасажирському потязі / МВС України

В поліції розкрили подробиці затримання двох військовослужбовців, які влаштували стрілянину у вагоні пасажирського потягу «Костянтинівка-Київ».

Читайте такожПід Києвом неадекватний чоловік повалив на землю та почав душити дівчинку (фото)

Як повідомляється на сайті нацполіції Харківської області, повідомлення про стрілянину в потязі надійшло правоохоронцям близько другої ночі. 

Поліцейські з’ясували, що двоє чоловіків закрилися в купе потягу та стріляють з вогнепальної зброї. Місце події відразу заблокували, пасажирів евакуювали. 

До операції залучили спецпідрозділ КОРД. Правопорушники забарикадувалися у купе та погрожували поліцейським у разі штурму відкрити вогонь на ураження. 

Спецпризначенці затримали злочинців за декілька хвилин - ними виявилися двоє працівників фельд'єгерської служби Держспецзв'язку, які прямували до Києва. 

За фактом пригоди відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) та ч. 1 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Стрільцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років. 

Раніше повідомлялось, що співробітники "Укрзалізниці" спільно з Національною поліцією роззброїли двох пасажирів поїзда № 126 "Костянтинівка-Київ" – військовослужбовців, які відкрили стрілянину у вагоні.

Вас також можуть зацікавити новини